Двустаен апартамент на първа линия на морето

Апартаментът се намира в град Балчик в комплекс „Принцес Резиденс“. Подходът към сградата е откъм алея „Възкресия Деветакова“. От терасата се разкрива супер панорама към морето.
Комплексът е на еднакво разстояние от яхтеното пристанище и Двореца и Ботаническата градина.
Апартаментът се състои от дневна стая с кухненски бокс, една спалня, баня и тоалет в едно помещение. Двете стаи излизат на обща тераса, която гледа към морето. Апартаментът е с южно изложение. Продава се напълно обзаведен с паркомясто в закрития подземен гараж на комплекса.
В комплекса има сезонен външен басейн. Пред комплекса има достъп за къпане в морето. Сградата разполага с асансьор. Топлата вода за цялата сграда се снабдява от изградена инсталация от соларни батерии. Проектирането и изпълнението на комплекса отговарят на най-съвременните изисквания. Общите части са изпълнени с гранит, дограмата е ПВЦ четирикамерна със стъклопакет, парапети - алуминиеви, врати - входна дървена МДФ, вътрешни дървен ламинат.
Подходящ е за както за целогодишно живеене така и за отдаване под наем за нощувки с цел възвръщане на инвестицията и допълнителни приходи.

Чиста площ: 63,54 кв.м
Общи части: 16,66 кв.м
Обща площ: 80,20 кв.м

Цената на апартамента с включено паркомястото е 119 500 евро.

 

Кухня Кухня Кухня Кухня Кухня Кухня Баня Баня Спалня Спалня Спалня Спалня Коридор Коридор Дневна стая и кухненски бокс Дневна стая Дневна стая Дневна стая